Pruga Priština-Drač, radovi na putevima za Podujevo i Peć, ministar Aljiu izneo detalje
Video
Pročitajte: 1 мин.
1 month ago
Линк је копиран

Ministar za životnu sredinu, prostorno planiranje i infrastrukturu Ljiburn Aljiu kaže kakva će biti sudbina projekta za prugu Priština-Drač. Sve dok nije izneo više detalja o koristima koje će Kosovo imati od ovog velikog projekta među Albancima.

Ministar Aljiu je u intervjuu za KosovaPress pokazao kako se realizuju infrastrukturni projekti za proširenje puta Priština-Podujevo, projekat za Bujanovac i puta za Peć.

Ova veb stranica se održava i upravlja od strane novinske agencije KosovaPress. Sav materijal na ovoj veb stranici je jedinstvena produkcija KosovaPressa, tako da KosovoPress ima sva prava koja su data zakonom o autorskim pravima prema zakonskim odredbama o autorskom i intelektualnom vlasništvu. Upotreba, modifikacija, i distribucija za komercijalne svrhe su strogo zabranjeni.
Ova veb aplikacija razvijena je uz podršku #SustainMedia Programme, sufinansiranog od strane Evropske Unije i Vlade Nemačke, koji sprovode GIZ, DW Akademie i Internews. Njegov sadržaj je isključiva odgovornost KosovaPress-a i ne odražava nužno stavove EU ili Nemačke vlade.
© 2002-2024 Sva prava zadržana su od A.P.L. KosovaPress