EU: O Borelovom izveštaju o merama protiv Kosova ne treba spekulisati
2-Second
Pročitajte: 1 мин.
1 month ago
Линк је копиран

Evropska unija (EU) saopštila je da su rok za podnošenje izveštaja visokog predstavnika EU Josepa Borela o merama nametnutim Kosovu i sadržaj ovog izveštaja međuinstitucionalna pitanja EU , a akteri van evropskog bloka o njima ne mogu da spekulišu.

Rekao je portparol EU za spoljne poslove i bezbednost Peter Stano, odgovarajući na pitanja kada se može očekivati dostavljanje izveštaja i kakav će biti njegov sadržaj.

Ova veb stranica se održava i upravlja od strane novinske agencije KosovaPress. Sav materijal na ovoj veb stranici je jedinstvena produkcija KosovaPressa, tako da KosovoPress ima sva prava koja su data zakonom o autorskim pravima prema zakonskim odredbama o autorskom i intelektualnom vlasništvu. Upotreba, modifikacija, i distribucija za komercijalne svrhe su strogo zabranjeni.
Ova veb aplikacija razvijena je uz podršku #SustainMedia Programme, sufinansiranog od strane Evropske Unije i Vlade Nemačke, koji sprovode GIZ, DW Akademie i Internews. Njegov sadržaj je isključiva odgovornost KosovaPress-a i ne odražava nužno stavove EU ili Nemačke vlade.
© 2002-2024 Sva prava zadržana su od A.P.L. KosovaPress