Šovinistička skandiranja srpskih navijača smatraju se dokazom Vučićeve veliko-srpske politike
1-First
Pročitajte: 1 мин.
1 month ago
Линк је копиран

Isticanje zastava, slogana i poziva srpskih navijača sa političkim, šovinističkim i rasističkim porukama protiv Kosova, na utakmici Srbija - Engleska, u okviru Eura 2024, se smatra dokazom ugradnje šovinističkog duha od strane predsednika Srbije Aleksandra Vučića i njegove veliko -srpske politike.

Poslanica Alijanse za budućnost Kosova (AAK) Time Kadrijaj kaže za KosovaPress da je greh što u ovom veku i 25 godina posle rata na Kosovu mladi Srbi i dalje stoje iza Miloševićeve zločinačke politike.

Ova veb stranica se održava i upravlja od strane novinske agencije KosovaPress. Sav materijal na ovoj veb stranici je jedinstvena produkcija KosovaPressa, tako da KosovoPress ima sva prava koja su data zakonom o autorskim pravima prema zakonskim odredbama o autorskom i intelektualnom vlasništvu. Upotreba, modifikacija, i distribucija za komercijalne svrhe su strogo zabranjeni.
Ova veb aplikacija razvijena je uz podršku #SustainMedia Programme, sufinansiranog od strane Evropske Unije i Vlade Nemačke, koji sprovode GIZ, DW Akademie i Internews. Njegov sadržaj je isključiva odgovornost KosovaPress-a i ne odražava nužno stavove EU ili Nemačke vlade.
© 2002-2024 Sva prava zadržana su od A.P.L. KosovaPress