Trgovinska razmena sa Albanijom se povećavala, Lugaljiu pokazuje da li ima krijumčarenja oružja iz Srbije
Intervju
Pročitajte: 1 мин.
1 month ago
Линк је копиран

Direktor carine na Kosovu Agron Lugaljiu izjavio je da je u poslednje dve godine došlo do smanjenja krijumčarenja u severnom delu zemlje i dodao da se vladavina prava u tom delu efikasno postavlja. Lugaliu je rekao i da je mera bezbednosti protiv srpske robe koja je uspostavljena pre godinu dana uticala na sprečavanje krijumčarenja oružja i druge opreme iz Srbije.

Direktor Agron Lugaljiu u intervjuu za KosovaPress ističe da nakon sprovođenja bezbednosnih mera od strane vlade došlo je do smanjenja uvoza iz Srbije za oko 70 odsto, dok dodaje da je povećan uvoz iz Albanije za oko 25 odsto u odnosu na isti period prošle godine.

Ova veb stranica se održava i upravlja od strane novinske agencije KosovaPress. Sav materijal na ovoj veb stranici je jedinstvena produkcija KosovaPressa, tako da KosovoPress ima sva prava koja su data zakonom o autorskim pravima prema zakonskim odredbama o autorskom i intelektualnom vlasništvu. Upotreba, modifikacija, i distribucija za komercijalne svrhe su strogo zabranjeni.
Ova veb aplikacija razvijena je uz podršku #SustainMedia Programme, sufinansiranog od strane Evropske Unije i Vlade Nemačke, koji sprovode GIZ, DW Akademie i Internews. Njegov sadržaj je isključiva odgovornost KosovaPress-a i ne odražava nužno stavove EU ili Nemačke vlade.
© 2002-2024 Sva prava zadržana su od A.P.L. KosovaPress