Izrada statuta Asocijacije, Rašić: Ne treba se bojati bosanizacije Kosova
Intervju
Pročitajte: 1 мин.
1 month ago
Линк је копиран

Ministar za zajednice i povratak Nenad Rašić spreman je da se uključi u izradu nacrta statuta Zajednice opština sa srpskom većinom na Kosovu.

Ministar Rašić kaže za KosovaPress da ću ja dati svoj doprinos kad god vlada počne da pravi nacrt za Asocijaciju u saradnji sa lokalnim Srbima na Kosovu. Rašić smatra važnim osnivanje Asocijacije za srpsku zajednicu na Kosovu, pri čemu je istakao da ne treba strahovati od bosanizacije Kosova. S druge strane, zaključke koje je doneo "svesrpski sabor" Rašić smatra praznim izjavama, jer su, kako kaže, samo za unutrašnju upotrebu u Srbiji.

Ova veb stranica se održava i upravlja od strane novinske agencije KosovaPress. Sav materijal na ovoj veb stranici je jedinstvena produkcija KosovaPressa, tako da KosovoPress ima sva prava koja su data zakonom o autorskim pravima prema zakonskim odredbama o autorskom i intelektualnom vlasništvu. Upotreba, modifikacija, i distribucija za komercijalne svrhe su strogo zabranjeni.
Ova veb aplikacija razvijena je uz podršku #SustainMedia Programme, sufinansiranog od strane Evropske Unije i Vlade Nemačke, koji sprovode GIZ, DW Akademie i Internews. Njegov sadržaj je isključiva odgovornost KosovaPress-a i ne odražava nužno stavove EU ili Nemačke vlade.
© 2002-2024 Sva prava zadržana su od A.P.L. KosovaPress