​Pandeli Majko je proglašen za "počasnog građanina" Orahovca
Vesti
Pročitajte: 1 мин.
1 month ago
Линк је копиран

Za njegov vredan doprinos tokom poslednjeg rata na Kosovu, na 25. godišnjicu oslobođenja opštine Orahovac, gradonačelnik Smajl Ljatifi proglasio je bivšeg premijera Albanije Pandelji Majka za počasnog građanina.

Bivši premijer Albanije Pandelji Majko, uzbuđen zbog pohvala koje su mu upućene, rekao je da mu je dužnost bila da ne izda sebe, naciju i Kosovo.

Ova veb stranica se održava i upravlja od strane novinske agencije KosovaPress. Sav materijal na ovoj veb stranici je jedinstvena produkcija KosovaPressa, tako da KosovoPress ima sva prava koja su data zakonom o autorskim pravima prema zakonskim odredbama o autorskom i intelektualnom vlasništvu. Upotreba, modifikacija, i distribucija za komercijalne svrhe su strogo zabranjeni.
Ova veb aplikacija razvijena je uz podršku #SustainMedia Programme, sufinansiranog od strane Evropske Unije i Vlade Nemačke, koji sprovode GIZ, DW Akademie i Internews. Njegov sadržaj je isključiva odgovornost KosovaPress-a i ne odražava nužno stavove EU ili Nemačke vlade.
© 2002-2024 Sva prava zadržana su od A.P.L. KosovaPress