Preko tri hiljade pritužbi potrošača MIPT-u, Hiseni: Nacrt zakona tretira svaku manipulaciju na tržištu
Vesti
Pročitajte: 1 мин.
1 month ago
Линк је копиран

Predstavnici institucija i organizacija u zemlji dali su svoje predloge u pogledu dopuna i izmena Predloga zakona o zaštiti potrošača. Na javnoj raspravi o ovom nacrtu zakona koju je održao Komisija za privredu, istaknuta je potreba sprovođenja ovog nacrta zakona sa izmenama koje je isti predložio.

Predsednik Grupacije za Zakon o zaštiti potrošača, poslanik Driton Hiseni, istakao je da ovaj zakon ima za cilj da zaštiti potrošače od svake manipulacije koja može biti prisutna na tržištu pružanja proizvoda i usluga u zemlji.

Ova veb stranica se održava i upravlja od strane novinske agencije KosovaPress. Sav materijal na ovoj veb stranici je jedinstvena produkcija KosovaPressa, tako da KosovoPress ima sva prava koja su data zakonom o autorskim pravima prema zakonskim odredbama o autorskom i intelektualnom vlasništvu. Upotreba, modifikacija, i distribucija za komercijalne svrhe su strogo zabranjeni.
Ova veb aplikacija razvijena je uz podršku #SustainMedia Programme, sufinansiranog od strane Evropske Unije i Vlade Nemačke, koji sprovode GIZ, DW Akademie i Internews. Njegov sadržaj je isključiva odgovornost KosovaPress-a i ne odražava nužno stavove EU ili Nemačke vlade.
© 2002-2024 Sva prava zadržana su od A.P.L. KosovaPress