Peticija "Za Kosovo bez samoubistva", još oko 5 hiljada potpisa da se šalje u Skupštini Kosova
Vesti
Pročitajte: 1 мин.
1 month ago
Линк је копиран

Neadekvatno bavljenje fenomenom samoubistava od strane državnih institucija primoralo je organizaciju „Linija života“ (organizacija za prevenciju samoubistava) da kreira peticiju „Za Kosovo bez samoubistava“, kojom se od javnih institucija traži da se hitno i profesionalno bave pitanjem samoubistava.

Zahtevi peticije za prevenciju samoubistva su da se izradi zakon koji reguliše usluge prevencije samoubistava. Zakon treba da sadrži psiho-socijalnu podršku, kao i socijalne programe koji mogu pomoći pojedincima.

Ova veb stranica se održava i upravlja od strane novinske agencije KosovaPress. Sav materijal na ovoj veb stranici je jedinstvena produkcija KosovaPressa, tako da KosovoPress ima sva prava koja su data zakonom o autorskim pravima prema zakonskim odredbama o autorskom i intelektualnom vlasništvu. Upotreba, modifikacija, i distribucija za komercijalne svrhe su strogo zabranjeni.
Ova veb aplikacija razvijena je uz podršku #SustainMedia Programme, sufinansiranog od strane Evropske Unije i Vlade Nemačke, koji sprovode GIZ, DW Akademie i Internews. Njegov sadržaj je isključiva odgovornost KosovaPress-a i ne odražava nužno stavove EU ili Nemačke vlade.
© 2002-2024 Sva prava zadržana su od A.P.L. KosovaPress