Murati odgovorio ambasadoru Hilu, kroz dijalog težimo normalizaciju i međusobno priznavanje
Vesti
Pročitajte: 1 мин.
1 month ago
Линк је копиран

Ministar finansija Hekuran Murati je na konferenciji za novinare posle sednice Vlade rekao da Kosovo pokušava da postigne dogovor kroz dijalog u Briselu u cilju normalizacije odnosa Kosova i Srbije.

Ovakav Muratijev odgovor dolazi nakon izjava američkog ambasadora u Srbiji Kristofera Hila koji je rekao da Srbija neće morati da prizna nezavisnost Kosova de jure da bi postala članica Evropske unije, jer prema njegovim rečima, Evropljani samo traže normalizaciju.

Ova veb stranica se održava i upravlja od strane novinske agencije KosovaPress. Sav materijal na ovoj veb stranici je jedinstvena produkcija KosovaPressa, tako da KosovoPress ima sva prava koja su data zakonom o autorskim pravima prema zakonskim odredbama o autorskom i intelektualnom vlasništvu. Upotreba, modifikacija, i distribucija za komercijalne svrhe su strogo zabranjeni.
Ova veb aplikacija razvijena je uz podršku #SustainMedia Programme, sufinansiranog od strane Evropske Unije i Vlade Nemačke, koji sprovode GIZ, DW Akademie i Internews. Njegov sadržaj je isključiva odgovornost KosovaPress-a i ne odražava nužno stavove EU ili Nemačke vlade.
© 2002-2024 Sva prava zadržana su od A.P.L. KosovaPress