​Osmani učestvuje na Samitu zemalja Jugoistočne Evrope
Vesti
Pročitajte: 1 мин.
1 month ago
Линк је копиран

Predsednica Republike Kosovo Vjosa Osmani otputovala je u Skoplje, Severna Makedonija, kako bi učestvovala na Samitu šefova država Procesa saradnje u jugoistočnoj Evropi (SEECP).

Osmani će se na ovom samitu pridružiti šefovima država učesnica kako bi razgovarali o produbljivanju saradnje sa zemljama regiona i međunarodnim partnerima kako bi se garantovao mir, bezbednost, stabilnost, ekonomski, politički i društveni razvoj u regionu.

Ova veb stranica se održava i upravlja od strane novinske agencije KosovaPress. Sav materijal na ovoj veb stranici je jedinstvena produkcija KosovaPressa, tako da KosovoPress ima sva prava koja su data zakonom o autorskim pravima prema zakonskim odredbama o autorskom i intelektualnom vlasništvu. Upotreba, modifikacija, i distribucija za komercijalne svrhe su strogo zabranjeni.
Ova veb aplikacija razvijena je uz podršku #SustainMedia Programme, sufinansiranog od strane Evropske Unije i Vlade Nemačke, koji sprovode GIZ, DW Akademie i Internews. Njegov sadržaj je isključiva odgovornost KosovaPress-a i ne odražava nužno stavove EU ili Nemačke vlade.
© 2002-2024 Sva prava zadržana su od A.P.L. KosovaPress