Kurti uključen iu izbornu kampanju u Preševu, reaguje Čitaku
Vesti
Pročitajte: 1 мин.
3 week ago
Линк је копиран

Premijer Kosova Aljbin Kurti učestvovaće večeras na skupu podrške izborima u Preševskoj dolini, koji će biti održan u Prištini.

Kurti izgleda podržava kandidata za gradonačelnika Preševa Arditu Sinani, kandidata za gradonačelnika Bujanovca Ragmija Mustafija, koji će zajedno sa albanskim poslanikom u Skupštini Srbije Šaipom Kamberijem biti na skupu podrške koji će biti održan u Pravnom fakultetu.

Ova veb stranica se održava i upravlja od strane novinske agencije KosovaPress. Sav materijal na ovoj veb stranici je jedinstvena produkcija KosovaPressa, tako da KosovoPress ima sva prava koja su data zakonom o autorskim pravima prema zakonskim odredbama o autorskom i intelektualnom vlasništvu. Upotreba, modifikacija, i distribucija za komercijalne svrhe su strogo zabranjeni.
Ova veb aplikacija razvijena je uz podršku #SustainMedia Programme, sufinansiranog od strane Evropske Unije i Vlade Nemačke, koji sprovode GIZ, DW Akademie i Internews. Njegov sadržaj je isključiva odgovornost KosovaPress-a i ne odražava nužno stavove EU ili Nemačke vlade.
© 2002-2024 Sva prava zadržana su od A.P.L. KosovaPress