Kusari-Ljilja: Vlada se ne slaže sa nacrtom Asocijacije EU, stoga ga ne šalje Ustavnom sudu
Vesti
Pročitajte: 1 мин.
1 month ago
Линк је копиран

Šefica poslaničke grupe pokreta Samoopredeljenje Mimoza Kusari-Ljilja rekla je da Vlada Kosova ne može da uputi Ustavnom sudu nacrt statuta Asocijacije koji je predložila EU, jer se sa njim ne slaže.

Prema njenim rečima, postoji ozbiljna zabrinutost kako nacrt statuta Udruženja treba da se uputi Ustavnom sudu, ali je rekla da treba da postoji međuput u kome treba da bude nešto sa strane vlasti, ali i da se dobijaju ozbiljne garancije međunarodnog faktora da isti ne može imati izvršna ovlašćenja.

Ova veb stranica se održava i upravlja od strane novinske agencije KosovaPress. Sav materijal na ovoj veb stranici je jedinstvena produkcija KosovaPressa, tako da KosovoPress ima sva prava koja su data zakonom o autorskim pravima prema zakonskim odredbama o autorskom i intelektualnom vlasništvu. Upotreba, modifikacija, i distribucija za komercijalne svrhe su strogo zabranjeni.
Ova veb aplikacija razvijena je uz podršku #SustainMedia Programme, sufinansiranog od strane Evropske Unije i Vlade Nemačke, koji sprovode GIZ, DW Akademie i Internews. Njegov sadržaj je isključiva odgovornost KosovaPress-a i ne odražava nužno stavove EU ili Nemačke vlade.
© 2002-2024 Sva prava zadržana su od A.P.L. KosovaPress