Događaji 20. maja
Događaji
Pročitajte: 1 мин.
4 week ago
Линк је копиран

Premijer Aljbin Kurti i ministar zdravlja Arben Vitia učestvovaće na ceremoniji inauguracije renoviranja Klinike za onkologiju. (Klinika za onkologiju UKCK, Priština, 09:00 časova)

Predsednica Kosova Vjosa Osmani ugošćuje ministra socijalnog razvoja i porodice Katara Mariam bint Ali bin Naser Al-Misnad. (Kabinet predsednice, 09:30 časova, mediji mogu da snimaju na početku sednice)

Održava se sastanak Predsedništva Skupštine Kosova. (Skupština Kosova, sala C-301, 11:00 časova)

Promoviše se knjiga „Salih Heta – sportista koji je zaslužio epitet najboljeg u 20. veku“, autora Zećira Bekolija. (Albanološki institut Priština, 12:00 časova)

Препоручено
Događaji 26. septembra
U okviru kulturnih susreta "Pena e Drites", biće obeležen Dan biblioteke "Ernest Kolići" - Priština, na rođendan Ernesta Kolićija, pisca i velikom dopronosiocu albanskog obrazovanja na Kosovu. (Centar „BogdaniPolis“, Priština, 19:00 časova)

Ova veb stranica se održava i upravlja od strane novinske agencije KosovaPress. Sav materijal na ovoj veb stranici je jedinstvena produkcija KosovaPressa, tako da KosovoPress ima sva prava koja su data zakonom o autorskim pravima prema zakonskim odredbama o autorskom i intelektualnom vlasništvu. Upotreba, modifikacija, i distribucija za komercijalne svrhe su strogo zabranjeni.
Ova veb aplikacija razvijena je uz podršku #SustainMedia Programme, sufinansiranog od strane Evropske Unije i Vlade Nemačke, koji sprovode GIZ, DW Akademie i Internews. Njegov sadržaj je isključiva odgovornost KosovaPress-a i ne odražava nužno stavove EU ili Nemačke vlade.
© 2002-2024 Sva prava zadržana su od A.P.L. KosovaPress