Osmani: Kosovo treba da dobije status kandidata za EU, Srbija igra po Putinovoj šemi
Vesti
Pročitajte: 1 мин.
1 month ago
Линк је копиран

Predsednica Republike Kosovo Vjosa Osmani izjavila je da se Srbija u poslednje vreme pokazala kao veoma lojalan ruski predstavnik koji pokušava da igra po Putinovoj šemi destabilizacijom Zapadnog Balkana, a sa druge strane otvaranjem novog fronta protiv Zapada.

Osmani na Samitu za demokratiju u Kopenhagenu, koji je danas održan u Kraljevini Danske, a na kojem je razgovarala o naporima Kosova da zaštiti i ojača demokratiju, kao i o značaju integracije Kosova i drugih zemalja koje teže u evroatlantske institucije u svetlost geopolitičkih zbivanja.

Ova veb stranica se održava i upravlja od strane novinske agencije KosovaPress. Sav materijal na ovoj veb stranici je jedinstvena produkcija KosovaPressa, tako da KosovoPress ima sva prava koja su data zakonom o autorskim pravima prema zakonskim odredbama o autorskom i intelektualnom vlasništvu. Upotreba, modifikacija, i distribucija za komercijalne svrhe su strogo zabranjeni.
Ova veb aplikacija razvijena je uz podršku #SustainMedia Programme, sufinansiranog od strane Evropske Unije i Vlade Nemačke, koji sprovode GIZ, DW Akademie i Internews. Njegov sadržaj je isključiva odgovornost KosovaPress-a i ne odražava nužno stavove EU ili Nemačke vlade.
© 2002-2024 Sva prava zadržana su od A.P.L. KosovaPress