Dinar se i dalje koristi na severu, policija nije dobila naloge za kazne, CBK pokazuje efekte plana
Vesti
Pročitajte: 1 мин.
1 month ago
Линк је копиран

Iako je prelazni period Centralne banke Kosova (CBK) u vezi sa emisijom dinara završen pre dva dana, ova valuta i dalje se koristi u svim prodavnicama na severu zemlje. Policija do sada nije dobila nalog da kazni lica koja za plaćanje koriste valute osim evra

Građani srpske nacionalnosti u ovom delu priznali su za KosovaPresa da su svesni odluke CBK o dinaru, ali da ga i dalje koriste kao glavnu valutu za kupovinu i prodaju različite robe u prodavnicama.

Ova veb stranica se održava i upravlja od strane novinske agencije KosovaPress. Sav materijal na ovoj veb stranici je jedinstvena produkcija KosovaPressa, tako da KosovoPress ima sva prava koja su data zakonom o autorskim pravima prema zakonskim odredbama o autorskom i intelektualnom vlasništvu. Upotreba, modifikacija, i distribucija za komercijalne svrhe su strogo zabranjeni.
Ova veb aplikacija razvijena je uz podršku #SustainMedia Programme, sufinansiranog od strane Evropske Unije i Vlade Nemačke, koji sprovode GIZ, DW Akademie i Internews. Njegov sadržaj je isključiva odgovornost KosovaPress-a i ne odražava nužno stavove EU ili Nemačke vlade.
© 2002-2024 Sva prava zadržana su od A.P.L. KosovaPress