Osmani: Preko 200 miliona evra od MCC će transformisati energetski sektor
Vesti
Pročitajte: 1 мин.
1 month ago
Линк је копиран

Predsednica Osmani je ugostila Kamerona Alforda, potpredsednika Millennium Challenge Corporation (MCC): Najveća investicija u oblasti energetike, Compact Program je dokaz snage kosovsko-američkog partnerstva

Predsednica Republike Kosovo Vjosa Osmani, uoči zvaničnog početka Kompakt programa, danas se sastala sa g. Kameron Alford, potpredsednik Millennium Challenge Corporation (MCC).

Ova veb stranica se održava i upravlja od strane novinske agencije KosovaPress. Sav materijal na ovoj veb stranici je jedinstvena produkcija KosovaPressa, tako da KosovoPress ima sva prava koja su data zakonom o autorskim pravima prema zakonskim odredbama o autorskom i intelektualnom vlasništvu. Upotreba, modifikacija, i distribucija za komercijalne svrhe su strogo zabranjeni.
Ova veb aplikacija razvijena je uz podršku #SustainMedia Programme, sufinansiranog od strane Evropske Unije i Vlade Nemačke, koji sprovode GIZ, DW Akademie i Internews. Njegov sadržaj je isključiva odgovornost KosovaPress-a i ne odražava nužno stavove EU ili Nemačke vlade.
© 2002-2024 Sva prava zadržana su od A.P.L. KosovaPress