​Krieziu-Hiseni: Veoma smo blizu odluke da se ukinu mere protiv Kosova
Vesti
Pročitajte: 1 мин.
1 month ago
Линк је копиран

Poslanik Pokreta Samoopredeljenje Arbereš Krieziu Hiseni rekla je da je Kosovo blizu odluke o ukidanju mera od Evropske unije. Prema njenim rečima, rezultat izbora na severu zemlje označava punu primenu Bratislavskog sporazuma od strane Kosova.

Ovako se izrazila na plenarnoj sednici, koja je naglasila da nikada ranije nije bilo većeg stepena suvereniteta na severu.

Ova veb stranica se održava i upravlja od strane novinske agencije KosovaPress. Sav materijal na ovoj veb stranici je jedinstvena produkcija KosovaPressa, tako da KosovoPress ima sva prava koja su data zakonom o autorskim pravima prema zakonskim odredbama o autorskom i intelektualnom vlasništvu. Upotreba, modifikacija, i distribucija za komercijalne svrhe su strogo zabranjeni.
Ova veb aplikacija razvijena je uz podršku #SustainMedia Programme, sufinansiranog od strane Evropske Unije i Vlade Nemačke, koji sprovode GIZ, DW Akademie i Internews. Njegov sadržaj je isključiva odgovornost KosovaPress-a i ne odražava nužno stavove EU ili Nemačke vlade.
© 2002-2024 Sva prava zadržana su od A.P.L. KosovaPress