Smena gradonačelnika, do 15 časova glasala su samo 203 građanina
Vesti
Pročitajte: 1 мин.
1 month ago
Линк је копиран

Centralna izborna komisija (CIK) iznela je najnovije detalje o procesu glasanja za razrešenje ili ne razrešenje četiri gradonačelnika opština na severu Kosova.

Portparol CIK-a Valjmir Eljezi je na konferenciji za novinare, oslanjajući se na do sada dobijene podatke od opštinskih izbornih komisija, najavio da se proces glasanja nastavlja i da birački centri nastavljaju da dočekuju građane sa pravom glasa.

Ova veb stranica se održava i upravlja od strane novinske agencije KosovaPress. Sav materijal na ovoj veb stranici je jedinstvena produkcija KosovaPressa, tako da KosovoPress ima sva prava koja su data zakonom o autorskim pravima prema zakonskim odredbama o autorskom i intelektualnom vlasništvu. Upotreba, modifikacija, i distribucija za komercijalne svrhe su strogo zabranjeni.
Ova veb aplikacija razvijena je uz podršku #SustainMedia Programme, sufinansiranog od strane Evropske Unije i Vlade Nemačke, koji sprovode GIZ, DW Akademie i Internews. Njegov sadržaj je isključiva odgovornost KosovaPress-a i ne odražava nužno stavove EU ili Nemačke vlade.
© 2002-2024 Sva prava zadržana su od A.P.L. KosovaPress