Osmani i Konjufca pozivaju na pravdu za zločine počinjene tokom rata na Kosovu
Vesti
Pročitajte: 1 мин.
1 month ago
Линк је копиран

Na 25. godišnjicu masakra u Starom Čikatovu, kosovska predsednica Vjosa Osmani i predsednik parlamenta Gljauk Konjufca pozvali su na pravdu za zločine počinjene na Kosovu.

Predsednica zemlje, Vjosa Osmani, obratila se svim pravosudnim institucijama da ispitaju svedoke i prikupe dokaze, kako bi se pokrenuli sudski procesi za one koji su počinili ove zločine.

Ova veb stranica se održava i upravlja od strane novinske agencije KosovaPress. Sav materijal na ovoj veb stranici je jedinstvena produkcija KosovaPressa, tako da KosovoPress ima sva prava koja su data zakonom o autorskim pravima prema zakonskim odredbama o autorskom i intelektualnom vlasništvu. Upotreba, modifikacija, i distribucija za komercijalne svrhe su strogo zabranjeni.
Ova veb aplikacija razvijena je uz podršku #SustainMedia Programme, sufinansiranog od strane Evropske Unije i Vlade Nemačke, koji sprovode GIZ, DW Akademie i Internews. Njegov sadržaj je isključiva odgovornost KosovaPress-a i ne odražava nužno stavove EU ili Nemačke vlade.
© 2002-2024 Sva prava zadržana su od A.P.L. KosovaPress