Osmani: Oni koji su naručili masakr u Pokleku dobili su medalje od Vučića
Vesti
Pročitajte: 1 мин.
2 month ago
Линк је копиран

Povodom 25. godišnjice masakra u selu Stari Poklek u opštini Glogovac, predsednica Kosova Vjosa Osmani i predsednik parlamenta Gljauk Konjufca odali su počast kraj grobova ubijenih, dok su rekli da je ova godišnjica jedna od najtežih za Kosovo.

Predsednica zemlje Vjosa Osmani rekla je da je masakr u Pokleku među najstrašnijim i najsurovijim masakrima koji su počinjeni nad decom, starcima, ženama i bebama.

Ova veb stranica se održava i upravlja od strane novinske agencije KosovaPress. Sav materijal na ovoj veb stranici je jedinstvena produkcija KosovaPressa, tako da KosovoPress ima sva prava koja su data zakonom o autorskim pravima prema zakonskim odredbama o autorskom i intelektualnom vlasništvu. Upotreba, modifikacija, i distribucija za komercijalne svrhe su strogo zabranjeni.
Ova veb aplikacija razvijena je uz podršku #SustainMedia Programme, sufinansiranog od strane Evropske Unije i Vlade Nemačke, koji sprovode GIZ, DW Akademie i Internews. Njegov sadržaj je isključiva odgovornost KosovaPress-a i ne odražava nužno stavove EU ili Nemačke vlade.
© 2002-2024 Sva prava zadržana su od A.P.L. KosovaPress