Događaji 16. aprila
Događaji
Pročitajte: 2 мин.
2 month ago
Линк је копиран

U organizaciji predsednice Kosova Vjose Osmani, održava se drugi dan Foruma za žene, mir i bezbednost. (Hotel "Emerald", Priština, 08:15 časova)

Predsednica Kosova Vjosa Osmani učestvuje u inicijativi „Thinking of you“, koju organizuje Aljketa Džafa Mripa. (Hotel „Emerald“, Priština, 09:30 časova)

Održava se sudski proces protiv Pjetra Šalje – suđenje. (Hag, 09:30 - 16:00 časova)

Na godišnjicu pada boraca Oslobodilačke vojske Kosova Škelzena Haradinaja, Fatmira Nimanaja, Hasima Halilaja i Luana Nimanaja, opština Dečani, organizacije koje su izašle iz rata OVK i porodice palih boraca organizuju počast u Memorijalni kompleks u Glođanu (10:00 časova), marš „Slobodskim putem“ od Glođana do mesta pogibije u Mazniku (10:15 časova) i počast kod nadgrobnog spomenika mučenicima u Mazniku (12:00 časova)

Препоручено
Događaji 7. aprila
Komisija za obrazovanje razmatra u načelu Predlog zakona o državnoj maturi. (Skupština Kosova, sala N-204, 10:00 časova)

Komisija za zdravstvenu i socijalnu zaštitu drži sto „Oralno zdravlje, dostignuća i izazovi“. (Skupština Kosova, sala N-506, 10.00 časova)

Pokret FOL organizuje regionalnu konferenciju „Sveobuhvatan pristup: Perspektive civilnog društva za unapređenje implementacije Ekonomskog i investicionog plana (EIP)“. (Hotel "Sviss Diamond" Priština, 10.00 časova)

Komisija za ljudska prava razmatra peticiju radnika KAP-a - pozvani su predstavnici 23 radnika potpisnika. (Skupština Kosova, sala N-302, 13:00 časova)

Predsednica Kosova Vjosa Osmani učestvuje na panelu sa mladima u okviru Međunarodnog foruma za žene, mir i bezbednost. (Hotel „Emerald“, Priština, 17:45 časova)​

Ova veb stranica se održava i upravlja od strane novinske agencije KosovaPress. Sav materijal na ovoj veb stranici je jedinstvena produkcija KosovaPressa, tako da KosovoPress ima sva prava koja su data zakonom o autorskim pravima prema zakonskim odredbama o autorskom i intelektualnom vlasništvu. Upotreba, modifikacija, i distribucija za komercijalne svrhe su strogo zabranjeni.
Ova veb aplikacija razvijena je uz podršku #SustainMedia Programme, sufinansiranog od strane Evropske Unije i Vlade Nemačke, koji sprovode GIZ, DW Akademie i Internews. Njegov sadržaj je isključiva odgovornost KosovaPress-a i ne odražava nužno stavove EU ili Nemačke vlade.
© 2002-2024 Sva prava zadržana su od A.P.L. KosovaPress