Događaji 11. aprila
Događaji
Pročitajte: 2 мин.
2 month ago
Линк је копиран

Predsednica Kosova Vjosa Osmani primiće na sastanak ministra spoljnih poslova, Evrope i trgovine Malte, koji je i predsedavajući OEBS-a Ian Borg. (Kabinet predsednice, 10.00 časova. Mediji mogu da snimaju na početku sednice.)

Sudski savet Kosova održava sledeću sednicu. (Sala za sastanke Sudskog saveta Kosova, Priština, 10.00 časova)

Održava se ceremonija primo-predaje donacije vozila iz Nemačke BSK. Učestvuju: ministar odbrane Ejup Makećonci, komandant BSK-a general-potpukovnik Baškim Jašari, ambasador Nemačke na Kosovu Jorn Rohde. (Kasarna BSK „Adem Jašari“ Priština, 10:30 časova)

Komisija za privredu razmatra Izveštaj sa izmenama i dopunama Nacrta zakona o registru stvarnih vlasnika. (Skupština Kosova, sala N-10, 11:00 časova)

Održava se studentski protest ispred Rektorata Univerziteta u Prištini. (11:00.)

Pod starateljstvom predsednice Kosova, Udruženje nekadašnje Brigade 138 „Agim Ramadani“ organizuje Dane Albanaca – održava se književni čas „Albanci u egzilu“, organizovan u saradnji sa Ligom albanskih stvaralaca u Migraciji. (Narodna biblioteka u Prištini, 12:00 časova)

Održava se svečana dodela diploma deminerima prvog kursa sa ukrajinskim kontingentom. Učestvuju: ministar odbrane Ejup Maćedonci, komandant BSK-a general-potpukovnik Baškim Jašari, predstavnici EUCOM-a. (Kasarna BSK „Lidhja e Prizren“ Prizren, 13:00 časova)

Tužilački savet Kosova (TSK) održava svoj sledeći sastanak. (Sala za sastanke, 6. sprat, objekat Tužilačkog saveta Kosova, Priština, 14:30 časova)​

Ova veb stranica se održava i upravlja od strane novinske agencije KosovaPress. Sav materijal na ovoj veb stranici je jedinstvena produkcija KosovaPressa, tako da KosovoPress ima sva prava koja su data zakonom o autorskim pravima prema zakonskim odredbama o autorskom i intelektualnom vlasništvu. Upotreba, modifikacija, i distribucija za komercijalne svrhe su strogo zabranjeni.
Ova veb aplikacija razvijena je uz podršku #SustainMedia Programme, sufinansiranog od strane Evropske Unije i Vlade Nemačke, koji sprovode GIZ, DW Akademie i Internews. Njegov sadržaj je isključiva odgovornost KosovaPress-a i ne odražava nužno stavove EU ili Nemačke vlade.
© 2002-2024 Sva prava zadržana su od A.P.L. KosovaPress