Osmani zahvaljuje IZK-u na doprinosu koji daje državi i porodicama u nevolji
Vesti
Pročitajte: 1 мин.
2 month ago
Линк је копиран

Predsednica Republike Kosovo Vjosa Osmani iz Islamske zajednice Kosova čestitala je svim muslimanskim vernicima praznik Ramazanskog Bajram, kao i zahvalila njima i IZK-u na doprinosu i podršci i pomoći svim porodicama u nevolji.

Osmani je rekla da se nada da će molitve tokom Ramazana biti primane molitve. Ona je dodala da će nastaviti da sarađuje sa IZK-om za dobrobit građana i naroda.

Ova veb stranica se održava i upravlja od strane novinske agencije KosovaPress. Sav materijal na ovoj veb stranici je jedinstvena produkcija KosovaPressa, tako da KosovoPress ima sva prava koja su data zakonom o autorskim pravima prema zakonskim odredbama o autorskom i intelektualnom vlasništvu. Upotreba, modifikacija, i distribucija za komercijalne svrhe su strogo zabranjeni.
Ova veb aplikacija razvijena je uz podršku #SustainMedia Programme, sufinansiranog od strane Evropske Unije i Vlade Nemačke, koji sprovode GIZ, DW Akademie i Internews. Njegov sadržaj je isključiva odgovornost KosovaPress-a i ne odražava nužno stavove EU ili Nemačke vlade.
© 2002-2024 Sva prava zadržana su od A.P.L. KosovaPress