​Na dan Ramazanskog Bajrama upućuje se poziv na brigu o deci i protivljenje novom porodičnom zakonu
Video
Pročitajte: 1 мин.
1 month ago
Линк је копиран

Posle meseca Ramazana, hiljade muslimanskih vernika jutros su krenuli ka džamijama na Kosovu da klanjaju Ramazansku molitvu. Centralna manifestacija održana je u Velikoj džamiji, u Prištini, odakle je zatraženo da bude veća briga o deci i porodici jer su simptomi slabljenja porodičnog stabla već pred nama.

Manifestacija je počela jutarnjom molitvom, nakon čega je tematsko predavanje posvećeno ovom prazniku održao profesor Medrese Škelzen Hodža. Ramazansku molitvu predvodio je glavni imam Islamske zajednice Kosova Vedat Sahiti. U međuvremenu, muftija kosovski Naim Ternava obratio se široj javnosti sa porukom ovog praznika, rekavši da se ovom danu raduju moleći se za zdravlje, blagostanje i solidarnost

Ova veb stranica se održava i upravlja od strane novinske agencije KosovaPress. Sav materijal na ovoj veb stranici je jedinstvena produkcija KosovaPressa, tako da KosovoPress ima sva prava koja su data zakonom o autorskim pravima prema zakonskim odredbama o autorskom i intelektualnom vlasništvu. Upotreba, modifikacija, i distribucija za komercijalne svrhe su strogo zabranjeni.
Ova veb aplikacija razvijena je uz podršku #SustainMedia Programme, sufinansiranog od strane Evropske Unije i Vlade Nemačke, koji sprovode GIZ, DW Akademie i Internews. Njegov sadržaj je isključiva odgovornost KosovaPress-a i ne odražava nužno stavove EU ili Nemačke vlade.
© 2002-2024 Sva prava zadržana su od A.P.L. KosovaPress