Zbog niskog nivoa plata, TRN se suočava sa nedostatkom osoblja
1-First
Прочитајте: 1 мин.
2 week ago
Линк је копиран

Telo za razmatranje nabavki se suočava sa nedostatkom osoblja, zbog njihovih ostavki kao posledica niskog nivoa plata. Kao rezultat ovoga, šef Tela za razmatranje nabavki Vjosa Gradinaj je istakla da postoji kašnjenje u rešavanju slučajeva.

Gradinaj je, izveštavajući Komisiji za budžete, rad i transfere, prilikom razmatranja Godišnjeg izveštaja o radu Tela za razmatranje nabavki za 2023. godinu, rekla da se zbog dodatnog posla radnici u ovoj ustanovi suočavaju sa obimom posla. dodajući da postoji i njihova ostavka.

Ova veb stranica se održava i upravlja od strane novinske agencije KosovaPress. Sav materijal na ovoj veb stranici je jedinstvena produkcija KosovaPressa, tako da KosovoPress ima sva prava koja su data zakonom o autorskim pravima prema zakonskim odredbama o autorskom i intelektualnom vlasništvu. Upotreba, modifikacija, i distribucija za komercijalne svrhe su strogo zabranjeni.
Ova veb aplikacija razvijena je uz podršku #SustainMedia Programme, sufinansiranog od strane Evropske Unije i Vlade Nemačke, koji sprovode GIZ, DW Akademie i Internews. Njegov sadržaj je isključiva odgovornost KosovaPress-a i ne odražava nužno stavove EU ili Nemačke vlade.
© 2002-2024 Sva prava zadržana su od A.P.L. KosovaPress