Protestom se traži otpuštanje profesora koji je prijavljen za seksualno uznemiravanje
Vesti
Прочитајте: 1 мин.
1 week ago
Линк је копиран

Studentski feministički pokret zajedno sa studentima i studentskim aktivistima protestovao je danas ispred rektorata Prištinskog univerziteta, tražeći smenu profesora Dževata Krasnićija, koji je osuđen za seksualno uznemiravanje, kao i razrešenje članova Etičkog saveta što nije reagovao na ovaj slučaj.

Stavili su i transparente sa natpisima citirajući profesora: „Kad ženu pokrijete jorganom, gubi lepotu“, „Obe ste se isto našminkale“.

Ova veb stranica se održava i upravlja od strane novinske agencije KosovaPress. Sav materijal na ovoj veb stranici je jedinstvena produkcija KosovaPressa, tako da KosovoPress ima sva prava koja su data zakonom o autorskim pravima prema zakonskim odredbama o autorskom i intelektualnom vlasništvu. Upotreba, modifikacija, i distribucija za komercijalne svrhe su strogo zabranjeni.
Ova veb aplikacija razvijena je uz podršku #SustainMedia Programme, sufinansiranog od strane Evropske Unije i Vlade Nemačke, koji sprovode GIZ, DW Akademie i Internews. Njegov sadržaj je isključiva odgovornost KosovaPress-a i ne odražava nužno stavove EU ili Nemačke vlade.
© 2002-2024 Sva prava zadržana su od A.P.L. KosovaPress