Broj funkcionera koji nisu prijavili imovinu se sedam puta povećao
Vesti
Прочитајте: 1 мин.
1 week ago
Линк је копиран

Broj javnih funkcionera koji nisu prijavili svoju imovinu Agenciji za borbu protiv korupcije povećan je za oko sedam puta u odnosu na prošlu godinu. Skoro 200 zvaničnika nije odgovorilo pozitivno na poziv za prijavljivanje imovine, od 8.hiljada koliko je bili dužni.

Direktor Agencije za borbu protiv korupcije Ill Buleškaj kaže da je, uprkos tome što je bilo olakšica u procesu izjašnjavanja, povećan broj službenika koji nisu ispunili ovu obavezu u odnosu na prošlu godinu, tokom prošle godine je bilo preko 30 ljudi koji nisu prijavili imovinu, dok ove godine ovaj broj dostiže 200.

Ova veb stranica se održava i upravlja od strane novinske agencije KosovaPress. Sav materijal na ovoj veb stranici je jedinstvena produkcija KosovaPressa, tako da KosovoPress ima sva prava koja su data zakonom o autorskim pravima prema zakonskim odredbama o autorskom i intelektualnom vlasništvu. Upotreba, modifikacija, i distribucija za komercijalne svrhe su strogo zabranjeni.
Ova veb aplikacija razvijena je uz podršku #SustainMedia Programme, sufinansiranog od strane Evropske Unije i Vlade Nemačke, koji sprovode GIZ, DW Akademie i Internews. Njegov sadržaj je isključiva odgovornost KosovaPress-a i ne odražava nužno stavove EU ili Nemačke vlade.
© 2002-2024 Sva prava zadržana su od A.P.L. KosovaPress