​100 džudista iz 15 zemalja sleteće na Kosovo
Sport
Прочитајте: 1 мин.
2 week ago
Линк је копиран

Džudo savez Kosova saopštio je da je mesec april posvećen komponenti „Javna diplomatija”, koja je deo državnog programa „Kosovo, država džudoa”.

Nezaustavljivi uspesi džudo sporta, uključujući i nedavno organizovanje Evropskog otvorenog prvenstva u džudou na Kosovu, poboljšali su pozitivan imidž naše zemlje, koja je postala vitalni stub napora javne diplomatije, prenosi KosovaPress.

Ova veb stranica se održava i upravlja od strane novinske agencije KosovaPress. Sav materijal na ovoj veb stranici je jedinstvena produkcija KosovaPressa, tako da KosovoPress ima sva prava koja su data zakonom o autorskim pravima prema zakonskim odredbama o autorskom i intelektualnom vlasništvu. Upotreba, modifikacija, i distribucija za komercijalne svrhe su strogo zabranjeni.
Ova veb aplikacija razvijena je uz podršku #SustainMedia Programme, sufinansiranog od strane Evropske Unije i Vlade Nemačke, koji sprovode GIZ, DW Akademie i Internews. Njegov sadržaj je isključiva odgovornost KosovaPress-a i ne odražava nužno stavove EU ili Nemačke vlade.
© 2002-2024 Sva prava zadržana su od A.P.L. KosovaPress