U Mitrovici je svečano otvoreno odeljenje pedijatrije u vrednosti od milion evra
Vesti
Прочитајте: 1 мин.
1 week ago
Линк је копиран

U opštoj bolnici „Sami Hadžibećiri“ u Mitrovici danas je svečano otvoreno pedijatrijsko odeljenje kome su prisustvovali premijer zemlje Aljbin Kurti i ministar zdravlja Arben Vitia.

Premijer Kurti je izrazio zadovoljstvo što je zajedno sa svojim kolegama danas u Mitrovici, na inauguraciji ovog odeljenja. On je rekao da je investicija u ovo odeljenje oko milion evra, od čega je polovina od udruženja "Majka Tereza" iz Nemačke, a druga polovina od udruženja "Balkanska siročad".

Ova veb stranica se održava i upravlja od strane novinske agencije KosovaPress. Sav materijal na ovoj veb stranici je jedinstvena produkcija KosovaPressa, tako da KosovoPress ima sva prava koja su data zakonom o autorskim pravima prema zakonskim odredbama o autorskom i intelektualnom vlasništvu. Upotreba, modifikacija, i distribucija za komercijalne svrhe su strogo zabranjeni.
Ova veb aplikacija razvijena je uz podršku #SustainMedia Programme, sufinansiranog od strane Evropske Unije i Vlade Nemačke, koji sprovode GIZ, DW Akademie i Internews. Njegov sadržaj je isključiva odgovornost KosovaPress-a i ne odražava nužno stavove EU ili Nemačke vlade.
© 2002-2024 Sva prava zadržana su od A.P.L. KosovaPress