​Učesnici Naprednog kursa bezbednosti sastaju se sa Komisijom za bezbednost
Vesti
Прочитајте: 1 мин.
1 week ago
Линк је копиран

Komisija za bezbednosna pitanja ugostila je 14 polaznika Visokog kursa za bezbednost i odbranu Albanije. Članovi ove komisije rekli su da je Kosovu potrebna saradnja i podrška Albanije, zbog pretnji sa kojima se suočava. Na ovom sastanku je istaknuto da je Kurs bezbednosti najviši smer u vojnoj karijeri.

Predsedavajući Komisije za bezbednosna pitanja Beke Beriša rekao je da se Kosovo suočava sa pretnjama i izazovima. On je pomenuo i teroristički napad na Banjsku kod Zvečana, za koji je rekao da su bezbednosne institucije pokazale profesionalizam.

Ova veb stranica se održava i upravlja od strane novinske agencije KosovaPress. Sav materijal na ovoj veb stranici je jedinstvena produkcija KosovaPressa, tako da KosovoPress ima sva prava koja su data zakonom o autorskim pravima prema zakonskim odredbama o autorskom i intelektualnom vlasništvu. Upotreba, modifikacija, i distribucija za komercijalne svrhe su strogo zabranjeni.
Ova veb aplikacija razvijena je uz podršku #SustainMedia Programme, sufinansiranog od strane Evropske Unije i Vlade Nemačke, koji sprovode GIZ, DW Akademie i Internews. Njegov sadržaj je isključiva odgovornost KosovaPress-a i ne odražava nužno stavove EU ili Nemačke vlade.
© 2002-2024 Sva prava zadržana su od A.P.L. KosovaPress