Kosovo još uvek nema bazu podataka o broju osoba sa autizmom
Vesti
Pročitajte: 1 мин.
3 week ago
Линк је копиран

Povodom obeležavanja Svetskog dana autizma, Kabinet premijera u saradnji sa Udruženjem „Autizam“, Nacionalnim udruženjem autizama Kosova (ANAK) i Udruženjem „Autizam govori“, organizovala je konferenciju pod motom „ dajte mi podršku, da uživam moja prava“.

Na ovoj konferenciji se razgovaralo o opštoj situaciji osoba sa autizmom na Kosovu i adresirale njihove potrebe, gde je zatraženo da se napravi baza podataka koja bi prikazala broj osoba sa autizmom.

Ova veb stranica se održava i upravlja od strane novinske agencije KosovaPress. Sav materijal na ovoj veb stranici je jedinstvena produkcija KosovaPressa, tako da KosovoPress ima sva prava koja su data zakonom o autorskim pravima prema zakonskim odredbama o autorskom i intelektualnom vlasništvu. Upotreba, modifikacija, i distribucija za komercijalne svrhe su strogo zabranjeni.
Ova veb aplikacija razvijena je uz podršku #SustainMedia Programme, sufinansiranog od strane Evropske Unije i Vlade Nemačke, koji sprovode GIZ, DW Akademie i Internews. Njegov sadržaj je isključiva odgovornost KosovaPress-a i ne odražava nužno stavove EU ili Nemačke vlade.
© 2002-2024 Sva prava zadržana su od A.P.L. KosovaPress