​MPJD sa važnim saopštenjem za građane Kosova
Vesti
Pročitajte: 1 мин.
3 week ago
Линк је копиран

Ministarstvo spoljnih poslova i dijaspore obavestilo je sve građane Republike Kosovo da će od sutra, sa početkom u 06:00 časova ujutru do 4. aprila, u 06:00 časova ujutru, granice Grčke biti zatvorene, kao rezultat 48-satnog štrajka koji je objavila grčka carinska služba.

Ministarstvo spoljnih poslova obaveštava građane da će prelazak granice biti dozvoljen samo pešacima, bez prtljaga i osobama sa ozbiljnim zdravstvenim problemima.

Ova veb stranica se održava i upravlja od strane novinske agencije KosovaPress. Sav materijal na ovoj veb stranici je jedinstvena produkcija KosovaPressa, tako da KosovoPress ima sva prava koja su data zakonom o autorskim pravima prema zakonskim odredbama o autorskom i intelektualnom vlasništvu. Upotreba, modifikacija, i distribucija za komercijalne svrhe su strogo zabranjeni.
Ova veb aplikacija razvijena je uz podršku #SustainMedia Programme, sufinansiranog od strane Evropske Unije i Vlade Nemačke, koji sprovode GIZ, DW Akademie i Internews. Njegov sadržaj je isključiva odgovornost KosovaPress-a i ne odražava nužno stavove EU ili Nemačke vlade.
© 2002-2024 Sva prava zadržana su od A.P.L. KosovaPress