Više kosovskih proizvoda na izraelskom tržištu
Vesti
Pročitajte: 1 мин.
3 week ago
Линк је копиран

Ambasadorka Države Izrael u Republici Kosovo Tamar Ziv je putem objave na platformi "X" najavila povećanje broja kosovskih proizvoda na izraelskom tržištu.

„Srećna sam što vidim sve više kosovskih proizvoda prisutnih na izraelskom tržištu, a poznata kosovska veleprodajna kompanija Frutomania je sada dostupna potrošačima ovde u Izraelu. Ostajemo posvećeni približavanju naših ekonomija i naših građana“, napisala je ambasadorka ziv

Ova veb stranica se održava i upravlja od strane novinske agencije KosovaPress. Sav materijal na ovoj veb stranici je jedinstvena produkcija KosovaPressa, tako da KosovoPress ima sva prava koja su data zakonom o autorskim pravima prema zakonskim odredbama o autorskom i intelektualnom vlasništvu. Upotreba, modifikacija, i distribucija za komercijalne svrhe su strogo zabranjeni.
Ova veb aplikacija razvijena je uz podršku #SustainMedia Programme, sufinansiranog od strane Evropske Unije i Vlade Nemačke, koji sprovode GIZ, DW Akademie i Internews. Njegov sadržaj je isključiva odgovornost KosovaPress-a i ne odražava nužno stavove EU ili Nemačke vlade.
© 2002-2024 Sva prava zadržana su od A.P.L. KosovaPress