CBK-a ukinula naknadu za metalne kovanice
Vesti
Pročitajte: 1 мин.
2 month ago
Линк је копиран

Komora privrede i industrije Kosova saopštava da je Centralna banka Republike Kosovo (CBK) uklonila naknadu od CBK-a za depozit metalnih kovanica.

U zvaničnom odgovoru Centralne banke Kosova upućenom PIKK-u, pojašnjava se da sada preduzeća nisu prinuđena da plaćaju takvu naknadu prilikom deponovanja metalnih kovanica, dok na zahtev Centralne banke Kosova i uz prethodni dogovor sa Rukovodioci komercijalnih banaka istu praksu sprovele su sve poslovne banke u zemlji.

Ova veb stranica se održava i upravlja od strane novinske agencije KosovaPress. Sav materijal na ovoj veb stranici je jedinstvena produkcija KosovaPressa, tako da KosovoPress ima sva prava koja su data zakonom o autorskim pravima prema zakonskim odredbama o autorskom i intelektualnom vlasništvu. Upotreba, modifikacija, i distribucija za komercijalne svrhe su strogo zabranjeni.
Ova veb aplikacija razvijena je uz podršku #SustainMedia Programme, sufinansiranog od strane Evropske Unije i Vlade Nemačke, koji sprovode GIZ, DW Akademie i Internews. Njegov sadržaj je isključiva odgovornost KosovaPress-a i ne odražava nužno stavove EU ili Nemačke vlade.
© 2002-2024 Sva prava zadržana su od A.P.L. KosovaPress