CBK ima za cilj zajedničku platformu sa Ekonomskim fakultetom
Video
Pročitajte: 1 мин.
2 month ago
Линк је копиран

U okviru Međunarodne nedelje novca, Centralna banka Kosova je danas potpisala sporazum o razumevanju sa Ekonomskim fakultetom Univerziteta u Prištini „Hasan Priština“, radi unapređenja saradnje i podrške akademskom aspektu, unapređenju ekonomskog i finansijskog znanja, razmena informacija i saradnja za zajedničke projekte iz oblasti ekonomije, finansija i finansijskog obrazovanja.

Ovom prilikom guverner CBK-a Ahmet Ismailji je istakao da se od ovog memoranduma očekuje da doprinese razvoju i promociji znanja u oblasti ekonomije i finansija uopšte, a posebno finansijskog obrazovanja.

Ova veb stranica se održava i upravlja od strane novinske agencije KosovaPress. Sav materijal na ovoj veb stranici je jedinstvena produkcija KosovaPressa, tako da KosovoPress ima sva prava koja su data zakonom o autorskim pravima prema zakonskim odredbama o autorskom i intelektualnom vlasništvu. Upotreba, modifikacija, i distribucija za komercijalne svrhe su strogo zabranjeni.
Ova veb aplikacija razvijena je uz podršku #SustainMedia Programme, sufinansiranog od strane Evropske Unije i Vlade Nemačke, koji sprovode GIZ, DW Akademie i Internews. Njegov sadržaj je isključiva odgovornost KosovaPress-a i ne odražava nužno stavove EU ili Nemačke vlade.
© 2002-2024 Sva prava zadržana su od A.P.L. KosovaPress