Događaji 19. marta
Vesti
Pročitajte: 2 мин.
2 month ago
Линк је копиран

Sudski proces protiv Tačija i drugih se nastavlja. (Hag, 09:00-16:00 časova)

Konferencija sa temom „Voditi uz svu inkluziju: preplitanje politike sa ekonomijom“ održava se u okviru Nedelje žena, koju organizuje NDI. (Hotel Emerald, 10:00 časova)

Komisija za obrazovanje, nauku, tehnologiju, inovacije, kulturu, omladinu i sport formira Radne grupe za razmatranje nacrta zakona. (Skupština Kosova, N204, 10:00 časova)

Tužilački savet Kosova (TSK) održava svoj sledeći sastanak. (Tužilački savet Kosova, 10.00 časova)

Guverner CBK-a Ahmet Ismailji drži predavanje sa studentima Ekonomskog fakulteta na UP. (Ekonomski fakultet, 10.30 časova)

Ministarka industrije, preduzetništva i trgovine Rozeta Hajdari o realizaciji projekata ministarstva za 2023. godinu i planova ministarstva za 2024. godinu izveštava Komisiji za privredu, industriju, preduzetništvo i trgovinu. (Skupština Kosova, N10, 11:00 časova)

Promoviše se publikacija Akademije nauka Albanije „Albanija u američkim dokumentima 1945”. (Amfiteatar Istorijskog instituta „Ali Hadri“ u Prištini, 11.00 časova)

Predsednik Međunarodnog paraolimpijskog komiteta Endrju Parsons i predsednik Paraolimpijskog komiteta Kosova Njomza Emini održavaju konferenciju za medije. (Hotel "Sviss Diamond", Priština, 12:15 časova)

Komisija za ljudska prava, ravnopravnost polova, nestala lica, žrtve seksualnog nasilja u ratu i peticije razmatra pitanje finansiranja nevladinih ustanova koje imaju dozvolu za pružanje socijalnih usluga. (Skupština Kosova, N303, 13:00 časova)​

Ova veb stranica se održava i upravlja od strane novinske agencije KosovaPress. Sav materijal na ovoj veb stranici je jedinstvena produkcija KosovaPressa, tako da KosovoPress ima sva prava koja su data zakonom o autorskim pravima prema zakonskim odredbama o autorskom i intelektualnom vlasništvu. Upotreba, modifikacija, i distribucija za komercijalne svrhe su strogo zabranjeni.
Ova veb aplikacija razvijena je uz podršku #SustainMedia Programme, sufinansiranog od strane Evropske Unije i Vlade Nemačke, koji sprovode GIZ, DW Akademie i Internews. Njegov sadržaj je isključiva odgovornost KosovaPress-a i ne odražava nužno stavove EU ili Nemačke vlade.
© 2002-2024 Sva prava zadržana su od A.P.L. KosovaPress