Buleškaj izneo detalje koliko je lekara i profesora prijavilo svoju imovinu u ASK
Video
Pročitajte: 1 мин.
2 month ago
Линк је копиран

Većina lekara i profesora pozitivno je odgovorila na zakonsku obavezu prijave imovine Agenciji za sprečavanje korupcije. Ovo u intervjuu za KosovaPress kaže direktor ASK Il Bulješakaj i napominje da je oko 2.100 lekara i profesora prijavilo imovinu u redovnom roku, koji je počeo 12. februara, a završio se juče 12. marta.

U međuvremenu, Buleškaj ukazuje da samo 90 osobe iz ove dve kategorije još nije prijavilo svoju imovinu. On dodaje da su ovih dana u procesu čišćenja spiska, da se vidi da li je neko od lekara i profesora koji se nisu odazvali pozivu među onima koji su se prijavili, ali u sklopu druge njihove dužnosti...

Ova veb stranica se održava i upravlja od strane novinske agencije KosovaPress. Sav materijal na ovoj veb stranici je jedinstvena produkcija KosovaPressa, tako da KosovoPress ima sva prava koja su data zakonom o autorskim pravima prema zakonskim odredbama o autorskom i intelektualnom vlasništvu. Upotreba, modifikacija, i distribucija za komercijalne svrhe su strogo zabranjeni.
Ova veb aplikacija razvijena je uz podršku #SustainMedia Programme, sufinansiranog od strane Evropske Unije i Vlade Nemačke, koji sprovode GIZ, DW Akademie i Internews. Njegov sadržaj je isključiva odgovornost KosovaPress-a i ne odražava nužno stavove EU ili Nemačke vlade.
© 2002-2024 Sva prava zadržana su od A.P.L. KosovaPress