Krasnići: Prekaz je označio veliku prekretnicu u istoriji naše nacije
Pročitajte: 1 мин.
2 month ago
Линк је копиран

Predsednik PDK, Memlji Krasnići, zajedno sa partijskim strukturama, gradonačelnicima Glogovaca i Srbice i predstavnicima OVL-UČK odali su počast u memorijalnom kompleksu "Adem Jashari".

Na 26. godišnjicu Epopeje OVK, predsednik Demokratske partije Kosova Memli Krasnići izjavio je da je dužnost albanskog naroda da se seća titanske žrtve porodice Jašari, vođenu od komandant OVK Adema Jašarija.

Ova veb stranica se održava i upravlja od strane novinske agencije KosovaPress. Sav materijal na ovoj veb stranici je jedinstvena produkcija KosovaPressa, tako da KosovoPress ima sva prava koja su data zakonom o autorskim pravima prema zakonskim odredbama o autorskom i intelektualnom vlasništvu. Upotreba, modifikacija, i distribucija za komercijalne svrhe su strogo zabranjeni.
Ova veb aplikacija razvijena je uz podršku #SustainMedia Programme, sufinansiranog od strane Evropske Unije i Vlade Nemačke, koji sprovode GIZ, DW Akademie i Internews. Njegov sadržaj je isključiva odgovornost KosovaPress-a i ne odražava nužno stavove EU ili Nemačke vlade.
© 2002-2024 Sva prava zadržana su od A.P.L. KosovaPress