​Lajčak: Želimo veći napredak u dijalogu, narednih dana biće sastanak glavnih pregovarača
Pročitajte: 1 мин.
2 month ago
Линк је копиран

Specijalni predstavnik Evropske unije za dijalog Kosovo-Srbija Miroslav Lajčak rekao je da bi voleli da se vidi veći napredak u primeni Briselskog i Ohridskog sporazuma.

Lajčak je posle sastanka sa zamenikom premijera Besnikom Bisljimijem rekao da je ovaj sporazum, koji je potpisan pre godinu dana, najbolji sporazum koji Kosovo i Srbija mogu da postignu. Prema njegovim rečima, razlog kašnjenja u njegovoj primeni jeste to što se dve strane plaše, kako je rekao, „ako uradim ono što tražite, da li ću dobiti ono što mi obećate”.

Ova veb stranica se održava i upravlja od strane novinske agencije KosovaPress. Sav materijal na ovoj veb stranici je jedinstvena produkcija KosovaPressa, tako da KosovoPress ima sva prava koja su data zakonom o autorskim pravima prema zakonskim odredbama o autorskom i intelektualnom vlasništvu. Upotreba, modifikacija, i distribucija za komercijalne svrhe su strogo zabranjeni.
Ova veb aplikacija razvijena je uz podršku #SustainMedia Programme, sufinansiranog od strane Evropske Unije i Vlade Nemačke, koji sprovode GIZ, DW Akademie i Internews. Njegov sadržaj je isključiva odgovornost KosovaPress-a i ne odražava nužno stavove EU ili Nemačke vlade.
© 2002-2024 Sva prava zadržana su od A.P.L. KosovaPress