Hasani-Kuleba: Plan predsednika Zelenskog u deset tačaka, najrealnija mogućnost za postizanje mira
Прочитајте: 1 мин.
1 month ago
Линк је копиран

Ministar spoljnih poslova Albanije Igli Hasani poželeo je dobrodošlicu ukrajinskom kolegu Dmitru Kulebu, koji boravi u Tirani u okviru delegacije u pratnji predsednika Ukrajine Volodimira Zelenskog na Samitu Ukrajina-Jugoistočna Evropa koji će se održati danas u podne u „Palati kongresa”.

Hasani je na konferenciji za novinare izrazio spremnost Albanije da podrži suverenitet, slobodu i teritorijalni integritet Ukrajine. Takođe, dodao je da Albanija najoštrije osuđuje rusku agresiju na Ukrajinu.

Ova veb stranica se održava i upravlja od strane novinske agencije KosovaPress. Sav materijal na ovoj veb stranici je jedinstvena produkcija KosovaPressa, tako da KosovoPress ima sva prava koja su data zakonom o autorskim pravima prema zakonskim odredbama o autorskom i intelektualnom vlasništvu. Upotreba, modifikacija, i distribucija za komercijalne svrhe su strogo zabranjeni.
Ova veb aplikacija razvijena je uz podršku #SustainMedia Programme, sufinansiranog od strane Evropske Unije i Vlade Nemačke, koji sprovode GIZ, DW Akademie i Internews. Njegov sadržaj je isključiva odgovornost KosovaPress-a i ne odražava nužno stavove EU ili Nemačke vlade.
© 2002-2024 Sva prava zadržana su od A.P.L. KosovaPress