​LVV sumnja da LDK i PDK tajno upravljaju Prištinom
Прочитајте: 1 мин.
1 month ago
Линк је копиран

Pokret Samoopredeljenje u Prištini i druge opozicione stranke iniciraju zahtev za održavanje vanredne sednice u Prištini 27. februara povodom najnovijih dešavanja u prestonici. Grupa opštinskih odbornika LVV smatra da su LDK i PDK krivci i faktori što Skupština opštine nije održavala sednice tri meseca, zbog njihovog istupanja od koalicije. LVV čak kaže da se PDK i LDK pojavljuju odvojeno u javnosti, iza kulisa su ujedinjeni u glavnom gradu.

Šef odbornika ove stranke Gezim Svečlja je na konferenciji za novinare rekao da je rezultat ove „političke magle“ koju su stvorili subjekti koji su do 8. februara zajedno vladali u Prištini, LDK i PDK.

Ova veb stranica se održava i upravlja od strane novinske agencije KosovaPress. Sav materijal na ovoj veb stranici je jedinstvena produkcija KosovaPressa, tako da KosovoPress ima sva prava koja su data zakonom o autorskim pravima prema zakonskim odredbama o autorskom i intelektualnom vlasništvu. Upotreba, modifikacija, i distribucija za komercijalne svrhe su strogo zabranjeni.
Ova veb aplikacija razvijena je uz podršku #SustainMedia Programme, sufinansiranog od strane Evropske Unije i Vlade Nemačke, koji sprovode GIZ, DW Akademie i Internews. Njegov sadržaj je isključiva odgovornost KosovaPress-a i ne odražava nužno stavove EU ili Nemačke vlade.
© 2002-2024 Sva prava zadržana su od A.P.L. KosovaPress