Gervala u Austriji: Prave informacije, neophodnost u suočenju sa agresivnom srpskom propagandom prema Kosovu
Прочитајте: 1 мин.
1 month ago
Линк је копиран

Pravo informisanje naših prijateljskih zemalja o dešavanjima na Kosovu, postignutom napretku u mnogim oblastima, destabilizujućim akcijama Srbije, činu agresije na Kosovo, napadima na KFOR, sistematskom nasilju, pretnjama i stalnim ucenama građana na severu Kosova od strane nelegalnih struktura, neophodno je kao odgovor na agresivnu srpsku propagandu protiv Kosova.

U tom kontekstu, potpredsednica Vlade Donika Gervala, u okviru svoje zvanične posete Austriji, sastala se sa zamenicom parlamentarne komisije za spoljne poslove Austrije, gđom. Carmen Jeitler-Cincelli, predsedavajućem Grupe prijateljstva Austrija-Kosovo g. Andreas Minihom i drugim poslanicima austrijskog parlamenta, koje je ih detaljno upoznala, između ostalog, o napadu na Banjsku i proširenju državnog suvereniteta na celu teritoriju zemlje, navodi se u saopštenju.

Ova veb stranica se održava i upravlja od strane novinske agencije KosovaPress. Sav materijal na ovoj veb stranici je jedinstvena produkcija KosovaPressa, tako da KosovoPress ima sva prava koja su data zakonom o autorskim pravima prema zakonskim odredbama o autorskom i intelektualnom vlasništvu. Upotreba, modifikacija, i distribucija za komercijalne svrhe su strogo zabranjeni.
Ova veb aplikacija razvijena je uz podršku #SustainMedia Programme, sufinansiranog od strane Evropske Unije i Vlade Nemačke, koji sprovode GIZ, DW Akademie i Internews. Njegov sadržaj je isključiva odgovornost KosovaPress-a i ne odražava nužno stavove EU ili Nemačke vlade.
© 2002-2024 Sva prava zadržana su od A.P.L. KosovaPress