Događaji 22. februara
Прочитајте: 2 мин.
1 month ago
Линк је копиран

Ministar zdravlja Arben Vitia sa saradnicima učestvovaće sutra na početku vakcinacije protiv humanog papiloma virusa (HPV). (Osnovna škola Hizriu i Samiu, selo Letance Podujevo, 09:00 časova).

Sastanak Sudskog saveta Kosova. (09:00 časova)

Komisija za zdravstvo i socijalnu zaštitu održava narednu sednicu. (Skupština Kosova, sala N302, 09:30 časova)

Skupštinska istražna komisija u vezi sa procedurama nabavke i upravljanja državnim rezervama, mogućim zloupotrebama i zloupotrebama državnih rezervi kroz kvalifikaciju postupka kao državne tajne za takve nabavke, raspravlja o zahtevima dostavljanja dokumentacije. (Skupština Kosova, sala N303, 10.00 časova)

Opštinski odbornici VV - Centar Priština - održavaju konferenciju za štampu. (Kancelarije VV, 10:00 časova)

Nastavak plenarne sednice (Skupština Kosova, 11.00 časova)

„Istraživanje NEET populacije za tri opštine Kosova: Peć, Dečane, Junik“. (Hotel Seraphine Plaza, Peć, 11:00 časova)

Knjiga „Postupci izmišljeni protiv kosovskih Albanaca (1999-2001)” autora g. Fahri Musliu. (Kosovski dokumentacioni centar, 14:00 časova)

Pokrenut je program EREA (Osnaživanje ruralnih ekonomija u poljoprivredi). (Menza Ramiz Sadiku, ul. Johan F. Hahn, 14:00 časova)

U okviru „Programa održivog razvoja pčelarstva – Obuka za Udruženje pčelara Kosova“ koju organizuje Turska agencija za saradnju i koordinaciju TIKA u saradnji sa Udruženjem pčelara Kosova, biće organizovana ceremonija dodele sertifikata za učesnike koji su završili obuku. (Sala Skupštine opštine Priština, 15:00 časova)​

Ova veb stranica se održava i upravlja od strane novinske agencije KosovaPress. Sav materijal na ovoj veb stranici je jedinstvena produkcija KosovaPressa, tako da KosovoPress ima sva prava koja su data zakonom o autorskim pravima prema zakonskim odredbama o autorskom i intelektualnom vlasništvu. Upotreba, modifikacija, i distribucija za komercijalne svrhe su strogo zabranjeni.
Ova veb aplikacija razvijena je uz podršku #SustainMedia Programme, sufinansiranog od strane Evropske Unije i Vlade Nemačke, koji sprovode GIZ, DW Akademie i Internews. Njegov sadržaj je isključiva odgovornost KosovaPress-a i ne odražava nužno stavove EU ili Nemačke vlade.
© 2002-2024 Sva prava zadržana su od A.P.L. KosovaPress