Uredba CBK, Osmani podstiče sve institucije na saradnju sa saveznicima
Pročitajte: 1 мин.
3 month ago
Линк је копиран

Predsednica države Vjosa Osmani ohrabrila je sve institucije u zemlji da sarađuju sa saveznicima, čak i za Uredbu Centralne banke Kosova, koja je stupila na snagu 1. februara, koja predviđa da će jedina valuta plaćanja u Kosovo biti evro.

Ona je istakla da se nastavljaju razgovori o planu tranzicije u vezi sa Uredbom Centralne banke Kosova u vezi sa srpskim dinarom.

Ova veb stranica se održava i upravlja od strane novinske agencije KosovaPress. Sav materijal na ovoj veb stranici je jedinstvena produkcija KosovaPressa, tako da KosovoPress ima sva prava koja su data zakonom o autorskim pravima prema zakonskim odredbama o autorskom i intelektualnom vlasništvu. Upotreba, modifikacija, i distribucija za komercijalne svrhe su strogo zabranjeni.
Ova veb aplikacija razvijena je uz podršku #SustainMedia Programme, sufinansiranog od strane Evropske Unije i Vlade Nemačke, koji sprovode GIZ, DW Akademie i Internews. Njegov sadržaj je isključiva odgovornost KosovaPress-a i ne odražava nužno stavove EU ili Nemačke vlade.
© 2002-2024 Sva prava zadržana su od A.P.L. KosovaPress