Šefovi države čestitaju nezavisnost povodom podizanja zastave: Jači smo nego ikad
Pročitajte: 1 мин.
3 month ago
Линк је копиран

Zastava Republike Kosovo podignuta je u dvorištu Vlade, u čast nezavisnosti. Šefovi države su se ovom prilikom prisetili najuzvišenije žrtve onih koji su dali živote za slobodu, istakavši da je Kosovo danas jače nego ikada.

Predsednica zemlje Vjosa Osmani rekla je da je Kosovo tokom ovih 16 godina svog državljanstva učinilo važne korake napred i dokazalo svetu da doprinosi miru, bezbednosti i stabilnosti i van svojih granica.

Ova veb stranica se održava i upravlja od strane novinske agencije KosovaPress. Sav materijal na ovoj veb stranici je jedinstvena produkcija KosovaPressa, tako da KosovoPress ima sva prava koja su data zakonom o autorskim pravima prema zakonskim odredbama o autorskom i intelektualnom vlasništvu. Upotreba, modifikacija, i distribucija za komercijalne svrhe su strogo zabranjeni.
Ova veb aplikacija razvijena je uz podršku #SustainMedia Programme, sufinansiranog od strane Evropske Unije i Vlade Nemačke, koji sprovode GIZ, DW Akademie i Internews. Njegov sadržaj je isključiva odgovornost KosovaPress-a i ne odražava nužno stavove EU ili Nemačke vlade.
© 2002-2024 Sva prava zadržana su od A.P.L. KosovaPress