Kurti odgovorio O'Brajanu: Partnerstvo sa Amerikom nije ugroženo
Pročitajte: 1 мин.
4 month ago
Линк је копиран

Premijer zemlje Aljbin Kurti prokomentarisao je izjave pomoćnika američkog državnog sekretara Džejmsa O'Brajena u kojem kaže da „ako nas ne tretiraju kao partnera, nećemo se odnositi prema vladi Kosova kao partner“.

Premijer Kurti je istakao da partnerstvo sa Amerikom nije ugroženo i dodao da Kosovo nema važnijeg partnera, saveznika i prijatelja od SAD. Sve dok nije rekao da su ustavnost i zakonitost prioritet njegove vlade, iu smislu propisa CBK.

Ova veb stranica se održava i upravlja od strane novinske agencije KosovaPress. Sav materijal na ovoj veb stranici je jedinstvena produkcija KosovaPressa, tako da KosovoPress ima sva prava koja su data zakonom o autorskim pravima prema zakonskim odredbama o autorskom i intelektualnom vlasništvu. Upotreba, modifikacija, i distribucija za komercijalne svrhe su strogo zabranjeni.
Ova veb aplikacija razvijena je uz podršku #SustainMedia Programme, sufinansiranog od strane Evropske Unije i Vlade Nemačke, koji sprovode GIZ, DW Akademie i Internews. Njegov sadržaj je isključiva odgovornost KosovaPress-a i ne odražava nužno stavove EU ili Nemačke vlade.
© 2002-2024 Sva prava zadržana su od A.P.L. KosovaPress