Događaji 14. februara
Pročitajte: 2 мин.
3 month ago
Линк је копиран

Komisija za životnu sredinu, hranu, poljoprivredu, planiranje i razvoj razmatra Nacrt zakona br.08/L-246 o upravljanju stanovima i stambenim naseljima u suvlasništvu. (Skupština Kosova, sala N506, 10.00 časova)

Komisija za nadzor nad Kosovskom obaveštajnom agencijom razmatra i usvaja Nacrt plana rada Komisije za prolećno zasedanje za 2024. godinu (Skupština Kosova, sala N302, 10.00 časova)

Forum mladih LDK organizuje simboličnu akciju ispred Vlade Republike Kosovo. (10:00 časova)

Ministarstvo privrede, kroz projekat KODE iu saradnji sa GIZ-om, pokreće digitalnu platformu MOODLE, na kojoj će uvodnu reč održati Getoar Mjeku, zamenik ministra Ministarstva privrede. (: Park za inovacije i obuku (ITP) u Prizrenu, 10:00-14:00 časova)

Komisija za evropske integracije glasa o Predlogu zakona br. 08/L-270 za ratifikaciju Sporazuma između Republike Kosovo i Evropske unije o učešću Kosova u programima EU građani, jednakost, prava i vrednosti, kao i glasanje o Nacrtu zakona br. 08/L-280 za ratifikaciju amandmana br. 3 Finansijskog sporazuma između Republike Kosovo i Evropske unije za program IPA 2015“. (Skupština Kosova, sala N10, 11:00 časova)

Nastavak plenarne sednice. (Skupština Kosova, 11:00 časova)

Savez književnika Kosova i Institut za bezbednost, medije i obrazovanje Priština organizuju komemorativni događaj za istaknutu ličnost, uzora hrvatskog naroda i plemenitog čoveka i specijalnog istraživača Milana Šuflaja. (prostorije SKK, 12:00 čaosva)

Izvlači se žreb za četvrtfinale Kupa Kosova. (sedište FSK, 12:00 časova)

Premijer Kosova Aljbin Kurti i ministar zdravlja Arben Vitia učestvuju na ceremoniji inauguracije projekta MRI u Regionalnoj bolnici u Prizrenu. (Regionalna bolnica u Prizrenu, 12:15 časova)

Demokratski institut Kosova (KDI) lansira Digitalnu zelenu platformu na konferenciji za medije (kancelarije KDI, ulica Bajrama Keljmendija, 13:00 časova)

Promoviše se knjiga "Uroševac u osmanskim dokumentima 1873-1912", autora Ibrahima Gašija i Ajtena Ardel. (Umetnička galerija u Uroševcu, 13:00 časova)​

Ova veb stranica se održava i upravlja od strane novinske agencije KosovaPress. Sav materijal na ovoj veb stranici je jedinstvena produkcija KosovaPressa, tako da KosovoPress ima sva prava koja su data zakonom o autorskim pravima prema zakonskim odredbama o autorskom i intelektualnom vlasništvu. Upotreba, modifikacija, i distribucija za komercijalne svrhe su strogo zabranjeni.
Ova veb aplikacija razvijena je uz podršku #SustainMedia Programme, sufinansiranog od strane Evropske Unije i Vlade Nemačke, koji sprovode GIZ, DW Akademie i Internews. Njegov sadržaj je isključiva odgovornost KosovaPress-a i ne odražava nužno stavove EU ili Nemačke vlade.
© 2002-2024 Sva prava zadržana su od A.P.L. KosovaPress