Događaji 13. februara
Pročitajte: 2 мин.
3 month ago
Линк је копиран

Nastavlja se ročište protiv Sabita Januzija, Ismeta Bahtijara i Hadžija Šalje. (Specijalni sud, 10:00 časova)

Tužilački savet Kosova održava sledeći sastanak. (Zgrada Specijalnog tužilaštva, sala za sastanke, šesti sprat, 10.00 časova)

Ministarstvo kulture, omladine i sporta Kosova, u saradnji sa Olimpijskim komitetom Kosova, organizuje peti sportski sto. (Hotel Internacional Priština, 10:00 časova)

Kosovski institut za medije održava konferenciju „Uticaj društvenih medija na radio“, koja se organizuje povodom Međunarodnog dana radija, 13. februara. (Hotel Sirius, 10:30 časova )

Ministar finansija, rada i transfera Hekuran Murati izveštava Komisiju za zdravstvo i socijalno staranje u vezi sa zakonodavnom strategijom za socijalne i penzione šeme za 2024. godinu, kao i planovima i prioritetima za oblast socijalnog i penzionog osiguranja za 2024. godinu. (Skupština, sala N10, 11.00 časova)

Grčka Kancelarija za vezu na Kosovu održava akciju povodom Međunarodnog dana grčkog jezika. (Institut za Albanologiju, 1. sprat, 11.00 časova)

Ministarka prosvete, nauke, tehnologije i inovacija otvoriće novu zgradu Niže srednje škole "Edmond Hodža" u Juniku. (12:30 časova)

U okviru aktivnosti koje Opština Uroševac organizuje povodom obeležavanja godišnjice nezavisnosti, promoviše se knjiga „Epitafi na osmanskom jeziku u regionu Uroševca“ autora Faruš Redžepija. (Umetnička galerija, 13:00 časova)

Održava se sednica Komisije za ljudska prava, ravnopravnost polova, za nestala lica, žrtve seksualnog nasilja u ratu i peticije, na kojoj će biti saopšteno po pitanju kompletiranja podzakonskih akata po Zakonu o dječijoj zaštiti. Pozvani predstavnici ZKM-a, Save the Children i KOMF-a. (Skupština, sala N303, 13:00 časova)

U okviru aktivnosti koje Opština Uroševac organizuje povodom obeležavanja godišnjice nezavisnosti, održava se zvanična ceremonija „Sportista 2023. godine“. (Gradsko pozorište, 17:00 časova)​

Ova veb stranica se održava i upravlja od strane novinske agencije KosovaPress. Sav materijal na ovoj veb stranici je jedinstvena produkcija KosovaPressa, tako da KosovoPress ima sva prava koja su data zakonom o autorskim pravima prema zakonskim odredbama o autorskom i intelektualnom vlasništvu. Upotreba, modifikacija, i distribucija za komercijalne svrhe su strogo zabranjeni.
Ova veb aplikacija razvijena je uz podršku #SustainMedia Programme, sufinansiranog od strane Evropske Unije i Vlade Nemačke, koji sprovode GIZ, DW Akademie i Internews. Njegov sadržaj je isključiva odgovornost KosovaPress-a i ne odražava nužno stavove EU ili Nemačke vlade.
© 2002-2024 Sva prava zadržana su od A.P.L. KosovaPress