Zamenica ministra Gaši: KosovaPress je podigao nivo novinarstva na Kosovu
Pročitajte: 1 мин.
5 month ago
Линк је копиран

Zamenica ministra spoljnih poslova i dijaspore Liza Gaši rekla je da je novinska agencija KosovaPresS podigla nivo novinarstva na Kosovu.

Gaši je, na međunarodnoj konferenciji „Granice slobode govora“, u čast 25. godišnjice osnivanja novinske agencije KosovaPress, rekla da se ova potonja 1999. godine, kada se na Kosovu dešavao rat, pojavila kao šampion istine i simbol otpora.

Ova veb stranica se održava i upravlja od strane novinske agencije KosovaPress. Sav materijal na ovoj veb stranici je jedinstvena produkcija KosovaPressa, tako da KosovoPress ima sva prava koja su data zakonom o autorskim pravima prema zakonskim odredbama o autorskom i intelektualnom vlasništvu. Upotreba, modifikacija, i distribucija za komercijalne svrhe su strogo zabranjeni.
Ova veb aplikacija razvijena je uz podršku #SustainMedia Programme, sufinansiranog od strane Evropske Unije i Vlade Nemačke, koji sprovode GIZ, DW Akademie i Internews. Njegov sadržaj je isključiva odgovornost KosovaPress-a i ne odražava nužno stavove EU ili Nemačke vlade.
© 2002-2024 Sva prava zadržana su od A.P.L. KosovaPress