​Perdijakris: Radimo na tome da učinimo više za bezbednost novinara
Pročitajte: 1 мин.
3 month ago
Линк је копиран

Mediji se danas suočavaju sa teškim vremenima u kojima se u svetu vode ratovi, a novinske agencije rade na tome da učine više za bezbednost novinara.

Ovo je izjavio predsednik Grčke novinske agencije ANA-MPA Aimilios Perdijakris na međunarodnoj konferenciji „Granice slobode govora“, čiji je domaćin Novinska agencija KosovaPress.

On je ovom prilikom čestitao KosovaPressu 25 godina od osnivanja, dok je govorio o eri u kojoj danas funkcionišu mediji, istakao je kako agencija radi na tome da stalno čini više za bezbednost novinara.

Ova veb stranica se održava i upravlja od strane novinske agencije KosovaPress. Sav materijal na ovoj veb stranici je jedinstvena produkcija KosovaPressa, tako da KosovoPress ima sva prava koja su data zakonom o autorskim pravima prema zakonskim odredbama o autorskom i intelektualnom vlasništvu. Upotreba, modifikacija, i distribucija za komercijalne svrhe su strogo zabranjeni.
Ova veb aplikacija razvijena je uz podršku #SustainMedia Programme, sufinansiranog od strane Evropske Unije i Vlade Nemačke, koji sprovode GIZ, DW Akademie i Internews. Njegov sadržaj je isključiva odgovornost KosovaPress-a i ne odražava nužno stavove EU ili Nemačke vlade.
© 2002-2024 Sva prava zadržana su od A.P.L. KosovaPress